گزیده ای از عمار ......
باردیگر افسردگی و غم اردوگاه فتنه را فرا گرفت
پس از تبلیغات دروغین چند هفتهای و خصوصا در طول روز کارگر در باره بازگشت ناآرامی به تهران وضعیت این روز آب سردی بر حرارت فتنهگران توهم زده ریخته است. در طول روز شنبه 11/2/89 تقریبا تمام رسانههای فارسی زبان بیگانه و ضد انقلاب خبرهای خوشبینانهای را مخابره کردند. حتی سایت ضد انقلابی گویانیوز نوشته بود: «مردم از چند جهت به سوی وزارت کار در حال حرکتند. هزاران نفر تظاهرات ر اآغار کردهاند. هر لحظه بر تعداد جمعیت افزوده می شود ...» اما مطلب روز یکشبنه یک کاربر اینترنتی در سایت ضد انقلابی بالاترین واقعیت را این گونه بازگو میکند: «دیروز مقابل وزارت کار حتی عابرین هم کم بودند.... برای من خیلی جالب است وقتی میبینم فعالترین دانشجویان همکلاسی من در دانشگاه آزاد به قرار جنبش در روز کارگر بیاعتناست. چه برسد به یک شهروند عادی. باور کنید، همین طور پیش بره 22 خرداد را هم از دست میدهیم و چیزی جز یأس برای ما نخواهد داشت: سایت ضد انقلابی جرس (متعلق به یاران فراری سران داخلی فتنه) هم تاکتیک راهپیمایی را قطعا اشتباه» توصیف کرده و انجام آن را به شروطی مثل میلیونی بودن و همراه کردن اقشار دیگر مثل طرفداران محسن رضایی و.... مشروط ساخته است.
ضد انقلاب خارج نشین هم نگران مشکلات چند سویه سران داخلی فتنه است. از طرفی گروهی از ضد انقلابیون خواستار همراهی بیشتر موسوی با ضدا نقلابیون قدیمی هستند اما از سوی دیگر رادیو فردا (بلندگوی رادیویی سازمان سیا) اظهارات یکی دیگر از عناصر ضد انقلاب به نام محمد برقعی را پخش کرده که گفته است: «موسوی با ریزش درون نظام میتوانست موفق شود اما در عین حال مایل است مرز خودی و غیرخودی را با گروههایی نظیر ملی مذهبیها بردارد و این مانع جذب نیرو از درون نظام میشود.» در داخل کشور حمایت تلویحی حامیان فتنه از عناصر ضد انقلاب شکل علنیتری به خود گرفته است. در خلال یک میزگرد رادیویی، تابش (رئیس فراکسیون فروپاشیده شده اقلیت مجلس) از اقدام سیمای جمهوری اسلامی در پخش افشاگری حسین شریعتمداری در باره روابط شیرین عبادی با رژیم ستمشاهی، ضد انقلابیون سلطنت طلب، بهائیان، دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی انتقاد کرده و این سوال را مطرح ساخته است که آیا این اقدام به اعتدال در جامعه کمک میکند!
در این بیان قافیه تنگ آمده عناصر انقلاب لحن آنها را به جنگ مستقیم با ملت سوق داده است. سایت ضدانقلابی روز آنلاین در مقالهای به قلم قاسمینژاد (از عناصر مرتبط با تشکل منحل ادوار تحکیم وحدت) با بیان این که «خطر بزرگتر این است که ایران اتمی با برگ سلاح اتمی در دخالت در منطقه خاورمیانه دست بازتری خواهد داشت، منطقهای که هم اکنون نیز با دخالتهای ایران ناآرام است.» رهنمود داده است: « بهتر است از فرصتهایی که تحریمها پیش پای جنبش سبز مینهند استفاده کنیم، تا با پیروزی جنبش، سیاستهای کنونی تغییر کند.» با همه اینها جریان فتنهگر در داخل کشور با چنگ و دندان به دنبال بازگرداندن آب رفته به جوی است. برخی اخبار از اقدام گروهی از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد جنوب با همراهی یک «آقازاده» در راه اندازی نشریهای به نام کاکتوس حکایت میکند. این نشریه به طور مستمر دانشجویان را به ایجاد ناآرامی در خرداد ماه تحریک میکند. تبدیل بیمارستان محل بستری شدن تاج زاده (از متهمان آشوب پس از انتخابات) به محل قرارهای گردانندگان گروههای فتنهگر از دیگر خبرهای این روزهاست. براساس یک خبر دیگر، آقای هاشمی رفسنجانی در روزهای اخیر دختر خود فائزه هاشمی را به سبب ابراز مخالفتش با احکام اسلامی مورد اعتراض قرار داده است. شاید وجود همین فضای سنگین سبب لغو حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش «سیرت و صورت انقلاب اسلامی در» دانشگاه صنعتی شریف شده است.در کنار همه این اخبار، ریزش در صفوف گروههای حامی سران فتنه ادامه دارد. رئیس ستاد انتخاباتی موسوی در یکی از استانهای شمالی کشور که نایب رئیس حزب مشارکت همین استان است با تأکید بر اشتباه خود در حمایت از موسوی و انتقاد از رفتارهای غیرقانونی او گفته است: آنها وعدههای بسیار زیادی به من داده بودند که هیچ کدام از آنها عملی نشد. بسیاری از اموالم را صرف انتخابات کردم. ولی متأسفانه هیچ گونه نتیجهای نگرفتم و دیگر کاری با سیاست ندارم.
رئیس قوه قضائیه:
نمیگذاریم بیت المال را به نفع خود و فرزندانشان تصاحب کنند
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: خواب را بر چشمان مفسدان اقتصادی و متجاوزان به حقوق مردم حرام خواهیم کرد. آیتالله صادق آملیلاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی گفت: از بدو تصدی و با تحول جدی در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی شاهد زمزمهها و مخالفتهایی از جانب برخی افراد هستیم که متأسفانه به طور ناشیانهای رسانهای هم شده است که قصد دارند دستگاه قضایی را تحت تأثیر تبلیغات سوء قرار دهند. وی با تأکید بر اینکه قوه قضاییه از بدو مبارزه با مفاسد اقتصادی هرگز به دنبال تبلیغاتی کردن این موضوع نبوده و قصد سیاسی کاری نداشته، اضافه کرد: اظهارات سخیف برخی افراد نسبت به قوه قضاییه مصداق بازر هشدارهای مقام معظم رهبری است که فرمودند با شروع مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی، قوه قضاییه شاهد زمزمهها و به تدریج فریادها و نعرههای مخالفت با آن خواهد بود، بنابراین به همه آحاد مردم شریف ایران اطمینان میدهیم، دستگاه قضایی با صلابت و قدرت وفق قانون در برابر متجاوزان به حقوق مردم و بیتالمال خواهد ایستاد و این گونه اظهارات در عزم جدی ما خللی ایجاد نخواهد کرد.
آملی لاریجانی همچنین با تشریح برخی پروندههای مفاسد اقتصادی که در جریان رسیدگی است اظهار داشت: دستگاه قضایی هرگز اجازه نخواهد داد عدهای با تقلب، جعل و سندسازی اموال عمومی و بیتالمال را به نفع خود و فرزندانشان تصاحب کنند و در این زمینه همکاری همه قوا بویژه قوه مجریه برای اجرای عدالت ضروری است ولی در هر صورت این مسیر را ترک نخواهیم کرد، حتی اگر لازم آید به تنهایی این مسیر را طی کنیم.
نشریه عمار شماره چهل و چهارم