گزیده ی نشریه عمار .....
روزنامه آمریکایی فایننشال تایمز خبر داد:
آمریکا از تحریمهای عمیق ایران کوتاه آمده است
«اجرای ایده» تحریمهای وسیع و عمیق ممکن نیست، حمله نظامی نیز کارساز نیست، ایران مقاومتر از آن است که از ادامه پروسه هستهای خود عقب نشینی کند. بهتر است برای حفظ آبرو به حداقلها اکتفا کنیم. این مطلب برایند مشترک فضای محافل سیاسی و خبری آمریکا پس از مقاومت دیپلماتیک و رزمایش غرور آفرین و مقتدرانه سپاه پاسداران است.
روزنامه آمریکایی فایننشال تایمز در تحلیلی متفاوت از هفته گذشته مطبوعات آمریکا نوشت: «با وجود اصرار آمریکا در چند ماهه گذشته بر لزوم تحریمهای "وسیع و عمیق" علیه ایران دولت اوباما ناچار شده از ایده تحریمهای عمیق و کشنده کوتاه بیاید. این روزنامه به نقل از یک مقام ارشد آمریکا افزود: وضعیت ایده آل آن بود که تحریمها وسیع و عمیق باشد اما تحریمهای پیشنهادی حداقلی و غیر وسیع است. به گفته این مقام آمریکایی تحریمهای کامل نظامی و امنیتی و اقتصادی علیه تهران عملی نیست.» روزنامه واشنگتن پست نیز در تحلیل مشابهی نوشته است: مقامهای آمریکایی اذعان دارند فارغ از اختلافات موجود در شورای امنیت حتی تحریمهای کشنده نیز نمیتواند تأثیری بر برنامه هستهای ایران داشته باشد. این روزنامه در ادامه تصریح کرده است: «دولت اوباما همه گزینهها در باره ایران را در نظر دارد. ولی گزینه نظامی را کنار گذاشته است. چرا که مقامهای سیاسی وا منیتی ارشد آمریکایی مکرر اعلام کردهاند حمله نظامی در هر سطحی تنها میتواند فعالیت هستهای ایران را به تأخیر بیندازد و نه تنها مشکل را حل نمیکند بلکه تحرکات ضد آمریکایی در منطقه را افزایش خواهد داد.»
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نیز با انعکاس گزارش مشابهی از وضعیت سخت آمریکا در پیش برد ایده تحریمها با انتشار نتایج پژوهشی از وضعیت اجرایی بودن تحریمها و تعهد کشورها به آن با این بیان که تحریمها علیه ایران اجرایی نیست فاش کرد: «طبق اداره حسابرسی دولتی آمریکا بیش از 41 شرکت خارجی در بخش نفت و گاز ایران 680 شرکت اتریشی به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت با ایران همکاری تجاری دارند و اعتنایی به تحریمهای حداقلی قبلی آمریکا نکردهاند تا چه رسد به تحریمهای عمیق و وسیع.»
جوبایدن معاون رئیس جمهور آمریکا نیز از انصراف رژیم صهیونیستی از حمله به ایران خبر داد و اعلام کرد: «اسراییل طرحی برای حمله به ایران ندارد. میشل فلور معاون وزیر دفاع آمریکا هم در مصاحبهای در سنگاپور تصریح کرد: حمله به ایران آخرین گزینه است و چنین گزینهای برای آمریکا در آینده نزدیک مطرح نیست. این اظهارات در حالی است که فضای محافل سیاسی و خبری غرب، صهیونیستی و آمریکا با خبرهای حمله به ایران و تفاسیر برنامهریزی شده و هماهنگ در این خصوص پر شده بود. اما نمایش و توانمندیها و اقتدار نظامی در رزمایش پیامبر اعظم و برگزاری موفقیت آمیز آن در خلیج فارس تردیدهای جدی در میان مقامهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در موفقیت هر گونه حمله به ایران ایجاد کرد.