گزیده ای از نشریه عمار......
با عرض پوزش از عدم انتشار نشریه عمار در مورخه های 25ام و25ام اردیبهشت ماه
مجمع روحانیون؛ حمایت از افراطیون و انتقاد از افراطیگری!
هر روز خبر جدیدی از نتایج رایزنیهای جریان محرک آشوبهای پس از انتخابات میرسد. مجمع روحانیون که مدتی است قصد دارد با به دست گرفتن رهبری جریان فتنهگر، انسجام را به این مجموعه بازگرداند، اخیرا در جلسهای تصمیم گرفته است، ضمن کم کردن شیب انتقادات نسبت به عملکرد موسوی و کروبی اجازه تحرک رادیکالی را به آنها بدهد و حتی به نوعی آنها را مورد حمایت قرار دهد، تا نظام را به مماشات در قبال تأیید صلاحیت مهرههای دیگر خود متقاعد کند.
رایزنیهای این گروه به محوریت یک مسئول عالی اجرایی سابق و نیز فردی که به مرد خاکستری مشهور شده است به نتایج دیگری از این قبیل ره یافته است:
- اگر ما در انتخابات شورای شهر شرکت نکنیم مرگ اصلاحات را امضا کردهایم.
- مشارکت در شورای شهر به معنای اعتماد به نفس و اعتماد دادن به حامیان است.
- حضور در شورای شهر تمرین برای حضور در مجلس شورای اسلامی است.
- شرکت در انتخابات شوراها این پیام را منتقل میکند که هنوز جریان سبز نمرده و ما باید با استفاده از رادیکالیسم آنها نظام را به کنار آمدن با خود متقاعد کنیم.
- باید بیشترین سرمایه گذاری را روی شورای شهر تهران انجام دهیم چون تهران ویترین کشور است.
- باید از پتانسیل مراجع و علما در جهت حذف حاکمیت استفاده کنیم.
- باید سپاه و بسیج را به عنوان نیروی خشن در جامعه مطرح کنیم.
اعضای مجمع روحانیون در عین حال سعی دارند در سطح افکار عمومی وجهه افراطی مربوط به عملکرد پس از انتخابات خود (مثل دعوت مردم به راهپیمایی غیرقانونی و طرح اتهام دروغ تقلب در انتخابات، همسویی با جنگ روانی غرب و ....) راترمیم کنند.
مجید انصاری عضو این مجمع با مطرح کردن وجود افراد افراطی در بین اصولگرایان و نیز اصلاحطلبان، به اصولگرایان رهنمود داده است: «اصولگرایان باید بیش از اصلاحطلبان از هویت و حیثیت خود در برابر این جریان از دید من مشکوک و خطرناک، دفاع کنند.»(!)
در همین حال سران فتنه به یک رفتار تهاجمی روی آوردهاند. تقاضای علیزاده طباطبایی وکیل خاتمی برای جلب مدیر مسئول کیهان به منظور پاسخگویی به شکایت خاتمی و علی رضا بهشتی نمونهای از این رویکرد است. کیهان این گونه تقاضاها و اجیر کردن دهها وکیل برای آن را پیشدستی برای پوشاندن جرایم خود دانسته و اعلام کرده است: «از دادگاههای مذکور به عنوان فرصتی برای روشنگری افکار عمومی استقبال میکند و صد البته در این میان از فرصت طلبی وکلای ویژه هم بیخبر نیست.»
خبر حاشیهای دیگر از قصد فتنهگران برای سوء استفاده از نهادهای قانونی کشور حکایت دارد. در روزهای اخیر در حالی که سایت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر ملاقات زندانیان آزاد شده و اعضای دو گروه غیرقانونی مشارکت و مجاهدین با وی را منتشر کرده بود، روابط عمومی این مجمع خبر مزبور را تکذیب کرد. این گونه موضوعها نگرانی از تلاش عناصر فتنهگر برای نابسامان کردن نهاد قانونی تشخیص مصلحت نظام را افزایش داده است.
خبر دیگر از جریان فتنهگر این که پس از جلسه اخیر گروهک نهضت آزادی با قطب فرقه دراویش گنابادی، و تقاضای حضور وی و مریدانش در تحرکات پیشبینی شده روز 22 خرداد، نورعلی تابنده برگزاری جلسه با مریدانش را افزایش داده است. وی همچنین اخیرا مریدانش را به تلاش برای استخدام در ادارت دولتی خصوصا آموزش و پرورش برای پیشبرد اهداف فرقه ترغیب کرده است.
این درحالی است که صدای ناله و گاه دعوای حامیان فراری جریان فتنه همچنان به گوش میرسد. رضا تقی زاده همکار رسمی و رسانههای سازمان سیا، با بیان این که ارتباط فکری سران تأثیرگذار جنبش سبز نسبت به گذشته به مراتب کاهش پیدا کرده است، گفت: «تا شش ماه پیش آقای موسوی و کروبی در زندان خطرناکتر بودند و دردسر و آزارشان بیشتر بود تا به صورت آزاد و کنترل شده، ولی حالا .... زندانی کردن آنها و اعمال کنترل بیشتر شاید بیش از پیش در جهت مصالح رژیم باشد و هزینه کمتری داشته باشد.» علی رضا نوریزاده ضد انقلاب مشهور و حامی چند ماهه موسوی هم میگوید: «بر آن هستیم رهبری موج سبز را از خارج کشور به دست بگیریم. زیرا میرحسین موسوی و مهدی کروبی نتوانستهاند از موقعیتها استفاده کنند.» وی هدف از فتنه سبز را «ایجاد تفرقه در حاکمیت و کشاندن دعوا به درون رژیم» توصیف کرد. بخش دیگری از ضد انقلاب فراریان سالهای اخیر هستند. فرشاد ابراهیمی ( ملعبه مشهور ماجرای نوارسازان) که چند سال است به خارج از کشور فرار کرده ضمن برحذر داشتن سبزها از خروج از کشور و با بیان این که جمهوری اسلامی میداند که اگر این افراد از کشور بروند آرام آرام از عرصه عمومی میدان حذف خواهند شد گفت: «از اکبر گنجی، مهر انگیزکار، علی افشار و محسن سازگارا و شیرین عبادی بگیر تا فخرآور و باطبی و شادی صدر .... همه این افراد هر کدام به گونهای محو شدهاند، بدون آن که جمهوری اسلامی حتی هزینهای برای آن بدهد.» رسانههای ضد انقلاب در روزهای اخیر صحنه دعوای یک کاریکاتوریست و یک نویسنده طنز دوم خردادی در خارج کشور است که یکی سابقه خود در معرفی دیگری برای کار در روزنامهها را به رخ میکشد و دیگری از کاریکاتور اخیر خود که دوست قدیمی خود را در حال سواری دادن به عطاءالله مهاجرانی برای رسیدن او به قدرت ترسیم کرده سخن گفته است.
همچنین جریان فتنهگر داخل کشور بخش عمدهای از فعالیت خود را در شهر قم متمرکز کرده است. در کنار تلاش برای«مرجع سازی» و مشوب کردن ذهن مراجع تقلید، تشکیل یک موسسه به اصطلاح پژوهشی با کمک میلیاردی یکی از چهرههای سیاسی و با محوریت یکی از مدیران مطبوعاتی متمایل به این چهره سیاسی از آخرین تلاشهای فرقه فتنه در شهر قم به شمار میرود.