گزیده ای از نشریه عمار ..
ادعای تأمل برانگیز سایت مهاجرانی
سایت اینترنتی «جرس» متعلق به عطاءالله مهاجرانی عضو سابق شورای مرکزی حزب کارگزاران با انتشار خبری مدعی ملاقات جمعی از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات و تعدادی از اعضای گروههای در حال انحلال حزب مشارکت و سازمان مجاهدین و نیز حزب کارگزاران با آقای هاشمی شده است.
براساس ادعای سایت جرس در این ملاقات از افراد یادشده به نوعی دلجویی شده است.
تاکنون صحت و سقم این خبر و مسایل مطرح شده در این ملاقات از سوی هیچ مرجعی تأیید نشده است. با توجه به سابقه سران خارج نشین فتنه سبز و بویژه نقش عطاءالله مهاجرانی در دامن زدن به آشوبها و زنده نگه داشتن جریان فتنه به نظر میرسد اقدام این سایت را باید نشانهای از شکست خوردن برنامههای جریان فتنه و تلاش برای کلید زدن دور جدید از اقدامات برای تهییج و به میدان آوردن ته ماندههای مأیوس و سرخورده دانست.
یک خبر غیر رسمی دیگر حاکی است فردی که در رسانهها به «مرد خاکستری اصلاحات» شهرت یافته اخیرا با ابراز نگرانی از احتمال تعلیق فعالیت مجمع روحانیون مبارز به دنبال لغو پروانه گروههای مشارکت و مجاهدین،گفته است: «باید در ایام سالگرد ارتحال امام با نزدیک نشان دادن خود به خط امام هزینه برخورد با مجمع روحانیون را بالا ببریم و البته این اقدامات با ملایمت و به دور از هرگونه خشونت انجام شود.» از جمله اقدامات جریان فتنه چهرهسازی و مرجعتراشی از برخی از روحانیون همراه خود است. نکته جالب این که در یکی از این موارد کمکهای ارسال شده از سوی سران جریان فتنه برای یکی از افراد مدعی مرجعیت در بین راه توسط مسئول یکی از دفاتر وی مورد استفاده قرارگرفته و این امر باعث ناراحتی فرزند فرد مدعی مرجعیت شده است.
در این حال بیانیه میرحسین موسوی در حمایت ازجنایتکاران معدوم گروهکهای تروریستی که وی از آنان به عنوان «شهروند» یا دکرده بود، نگرانی از توسعه روابط و منافع مشترک وی و گروهکهای ضدانقلاب را افزایش داده است. این بیانیه بلافاصله پس از دعوت گروهک جنایتکار کومله برای اعتراض به این اعدام و نیز بیانیه تحکّم آمیز گروهک فداییخلق خطاب به موسوی وکروبی و مطالبه محکومیت اعدام پنج تروریست صادر شد. رحمان حاجاحمدی سرکرده گروهک جنایتکار پژاک نیز پس از صدور بیانیه موسوی مدعی شد که معدومان، فعالان حقوقبشر بودهاند! اما در مقابل جبهه ضد انقلاب، آیت الله سیداحمد خاتمی با استناد به کلامی از امیرالمومنین(ع) گفت: «موسوی با این بیانیه در حقیقت با جنایاتی که این پنج تروریست انجام دادهاند همراهی کرده است.» این عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان به موسوی نصیحت کرد با این گونه موضعگیریها و بیانیهها پرونده سیاه خود را سیاهتر نکند.
تمام تحرکات جریان فتنه در حالی صورت میپذیرد که حتی پشتیبانان خارجی آن دچار سرخوردگی شدیدی شدهاند. وب سایت «صداهای جهانی» .... که با همکاری رسانههای انگلیسی بی.بی.سی و رویتر و دانشگاه آمریکایی «هاروارد» راه اندازی شده است و در جریان فتنه سال گذشته فعالیت شدیدی به نفع فتنهگران داشت، در مطلبی به قلم حمید تهرانی (مدیر بخش فارسی این وب سایت) با اشاره به تمرکز پشتیبانان خارجی فتنهگران بر اینترنت، توییتر، فیسبوک و یوتیوب نوشته است: «ما وارد یک حباب مجازی میشویم و الان هم شدهایم. چون اگر به 22 بهمن برگردیم، خیلیها در تلویزیونهای خارج از کشور اعلام میکردند که بچهها راههای تظاهرات را در فیسبوک نوشتهاند.» وی نومیدانه افزوده است: «خلاقیت سبزی که در اینترنت بود چند ماه است که ثابت مانده و جلو نرفته است، پیداکردن راه خیلی سخت است.»
این وضعیت سبب شده است که برخی از نویسندگان بریده روزنامههای زنجیرهای به وجود واقعیتی که ریشه در سالهای دولت خاتمی دارد، اذعان کنند. داریوش سجادی از نویسندگان مطرح روزنامههای دوم خردادی در زمان دولت خاتمی، با اشاره به راهاندازی قطاری از روزنامههای ستمتشاهی پس از دوم خرداد و به کارگیری افراد وابسته به رژیم پهلوی مثل مسعود بهنود در آنها، نوشته است: «روزنامهنگاران روزنامههای دوم خردادی اصلاحطلب پس از توقیف این مطبوعات ضمن خروج از کشور به استخدام رسانههای دولتی یا وابسته به دولتهای غربی نظیر رادیو فردا و رادیو زمانه و تلویزیون بی.بی.سی و صدای آمریکا و سایتهای روزنت درآمدند که بنا بر نورم سیاسی، پایگاههای دشمن علیه ایران محسوب میشوند و این اثبات همان نهیب آیتالله خامنهای در سال 79 مبنی بر وجود پایگاه دشمن در عرصه مطبوعات بود.»
اروپا: عطش مذاکره و ژست تهدید نما!
رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار مذاکره مستقیم با ایران در باره مساله هستهای شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه خانم «کاترین اشتون» در دیدار با وزیر خارجه ترکیه با بیان این ادعای پیش داورانه که قطعنامه چهارم علیه ایران در راه است، درخواست اتحادیه اروپایی برای مذاکره با مقامهای جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.
پیشنهاد «کاترین اشتون» که در یک لفافه تهدید آمیز طرح شد تا مفهوم عقب نشینی و انفعال از آن برداشت نشود با واکنش مقامهای کشورمان روبه رو شد. علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: خانم اشتون باید بداند که زمان این که بخواهند بازبان تهدید با جمهوری اسلامی ایران سخن بگویند گذشته است. اما سخنان منطقی را میپذیریم و به معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای و مقررات آژانس متعهدیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز به « خانم اشتون» توصیه کرد: به جای این که قبل از بررسی در جایگاه قضاوت بنشیند مقررات n.p.T را در خصوص خلع سلاح و عدم اشاعه را جدی بگیرد و به نص این مقررات در خصوص حقوق کشورهای مستقل پایبند باشد. مهمانپرست تصریح کرد: خانم اشتون قبلا نیز چندین بار برای دیدار با جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار تمایل کرده و مذاکره با ایران را خواستار شده بود که در آخرین ابراز تمایل وی، ایران نیز از آن استقبال کرده و قرار است این ملاقات صورت گیرد. وی افزود: تاریخ مذاکرات مشخص نشده اما ترکیه پیشنهاد داده است این مذاکرات در این کشور باشد که ما مشکلی برای محل ملاقات نداریم.