عمار
توافقات محرمانه ضد انقلاب و فتنه گران داخلی
در شرایط درگیری مسئولان فتنه با یکدیگر، دست های اصلی هدایت کننده تحرکات آنها اجرای برنامه های فتنه گرانه را ادامه می دهند. برخی از خبرها حاکی است محورهایی برای هماهنگی فعالیت های ضد انقلاب خارج کشور و فتنه گران داخلی مشخص شده است که پایه آنها ایجاد ناامنی (در شکل تروریسم و ...) و نیز سوءاستفاده از اعتراضات صنفی است و جزئیات آن به این شرح است:
1- بازتاب تحرکات صورت گرفته و انعکاس جهانی این اعتراضات 2- حمایت در صحنه با حضور و اعلام همبستگی با آنها 3- ایجاد تریبون برای طرح خواسته های آنها 4- اطلاع رسانی و ممانعت ازخاموش شدن تحرکات آنها با ایجاد امواج رسانهای 5- ایجاد موج محکومیت های جهانی 6-کمک فکری وعملی در گسترش ابعاد اعتراضات و طرح مطالبات جدید 7- ملاقات حضوری برای نمایندگان اصناف و رهبران جنبش سبز 8- موضع گیری رسمی وعلنی در حمایت جنبش سبز از اصناف گزارش دیگری حاکی است فردی که در گذشته دارای مناسباتی با اصولگرایان بوده است، دیدارهای منظمی را خود با حلقه واسطه یکی از گروه های مطرح دوم خردادی برگزار می کند.
در این جلسات که هرهفته در ساختمانی واقع در یکی از مناطق شمالی تهران برگزار می شود موضوعات مختلفی برای جریان سازی در فضای سیاسی کشور با هدف گذاری مناسبات و معادلات سیاسی آینده مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
گفته می شود تلاش برای یارگیری از میان رسانه ها با وعده های مالی، راهاندازی رسانه های جدید،تقسیم کار برای ایجاد موج ها در مناسبات مختلف،استفاده از پتانسیل گروههای دوم خردادی برای نفوذ در برخی صنوف و سطوح فرهنگی - اجتماعی و...از جمله محورهای جلسات نماینده جریان انحرافی با حلقه واسطه گروههای دوم خردادی است.
با این حال خبر می رسد که تلاش جریان فتنه برای آشتی دادن سران خود به نتیجه مشخصی نرسیده است . به عنوان مثال جلسه ای که برای آشتی کنان کروبی و خاتمی در شمال تهران تشکیل شده بود، به رغم تمایل خاتمی به مصالحه، با پافشاری کروبی بر مواضع خود و متهم کردن خاتمی به عافیت طلبی و عدم همراهی با جنبش سبز سبب شد که خاتمی نیز به ارائه فهرستی از کارهای اشتباه کروبی که باعث ضربه زدن به جریان موسوم به اصلاحات شده است بپردازد و عملا تلاش برای آشتی این دو بی نتیجه بماند. پیش از این خبر دیگری از اقدام مشابهی برای هماهنگی خاتمی و موسوی منتشر شد که براساس آن خاتمی هزینه های تندروی موسوی و همسرش و در نتیجه آسیب پذیری جریان فتنهگر را به وی گوشزد کرده بود.
با همه اینها بخشی از ضد انقلاب همچنان قدرشناس خیانت های مسئولان فتنه هستند. فرخ نگهدار عضو فراری گروهک فدایی خلق در نشست شماری از عناصر ضد انقلاب با بیان اینکه «بسیاری از اصولگرایان می گویند موسوی و کروبی دیگر جزو نظام نیستند بلکه سران فتنه هستند»، افزود: جنبش سبز در تحلیل نهایی به لحاظ سیاسی تلاشی برای تحمیل اپوزیسیون یا تحمل آن در درون نظامی سیاسی عملا موجود کشور است. تمام این کشمکش ها می خواهد عدم تمکین از رهبری را به رسمیت بشناسد. آقایان؛ کروبی و موسوی بخش عمده ای از فعالان سکولار و مخالف هر نوع حکومت دینی را هم به میدان کشید و به حمایت واداشت.»
این تحلیل صرفا مربوط به این عنصر ضدانقلاب قدیمی نیست . چند روز قبل سایت کلمه ارگان رسمی میرحسین موسوی ماهیت ضد دین فتنه سبز را آشکار کرد. این سایت در مقاله ای با عنوان «جایگاه دین در جنیش سبز» تصریح کرد « با در نظر گرفتن تکثر گرایی جنبش سبز نمی توان از « اسلام سیاسی جنبش سبز » سخن گفت چرا که این تنها اعتقاد بخشی از جنبش است، هر چد که این بخش بزرگ باشد . این بخش می تواند در نهایت عملا در «حوزه عمومی » با تشکیل احزاب دموکراتیک اسلامی شرکت کند و مبلغ چنین اسلام سیاسی ای باشد. ولی به هیچ وجه خواسته های این بخش نمی توانند جزء حداقلهای مورد توافق تمام اعضای جنبش سبز قرار گیرند.»